Suosituksia ja referenssejä

"Sain nopeaa palvelua Suomen Kuntotarkastus Oy:lta. Oli mahtavaa, että saimme tarkastajan paikan päälle ripeästi, sillä ostotarjouksen ehtona oli kosteusmittaus kaupan kohteen olohuoneen kattoon, jossa kattomaali halkeili. Asiakaspalveluhenkinen ja asiantunteva Timo hoiti mittauksen ammattitaitoisesti ja raportti oli selkeä. Saimme onnistuneet asuntokaupat ja kaikki osapuolet saivat nukkua yönsä rauhallisin mielin. Kiitos hyvästä palvelusta! Suosittelen."

Kiinteistönvälittäjä, Helsinki


"Olin myymässä 2005 rakennettua omakotitaloa ja halusin tehdä perusteellisen kuntotarkastuksen ennen myyntiä, jotta kaikki mahdolliset korjaustarpeet olisi tiedossa. Suomen kuntotarkastus Oy:llä oli kilpailukykyiset ja läpinäkyvät hinnat, kuntotarkastuksen varaaminen oli helppoa ja valmistautumisohjeet erittäin hyvät. Itse kuntotarkastus tehtiin huolellisesti ja perusteellisesti. Kuntotarkastaja selitti asiat selkokielellä ja raportti oli hyvin kattava. Erinomainen kuntotarkastus auttoi minua myymään talon nopeasti. Suosittelen Suomen kuntotarkastusta lämpimästi ostajalle tai myyjälle onnistuneen kaupan varmistamiseksi."

Nonna Babitzin


"Asiantunteva kattava kartoitus ja raportointi. Myös aikataulutus ja toteutus oli erittäin asiakaslähtöistä. Ehdottomasti voin suositella!" 

Nea, kiinteistön myyjä

Viimeaikaisia esimerkkikohteita: asuntokaupan kuntotarkastus ja kerrostalon kuntokartoitus

Suomen Kuntotarkastus Oy palvelee huolellisesti ja raportit kirjoitetaan yksilöidysti kohteen erityispiirteet huomioiden, toimenpide-ehdotuksineen tutkimuksen jälkeisinä päivinä.